top of page

Henkilökunta

Joensuun englanninkielisen leikkikoulun opettajista yksi on aina äidinkielenään englantia puhuva, ja näin kieli on luontevana osana päivän toimintaa. Mottomme onkin learning by doing .
thumbnail_02e5c265-5007-4916-96b8-aa6dd4

Työyhteisömme on ammattitaitoinen, sitoutunut ja pitkään yhdessä toiminut. Seuraamme aktiivisesti varhaiskasvatuksen suuntauksia ja osallistumme täydennyskoulutuksiin. Positiivinen pedagogiikka näkyy työssämme ja siihenkin koko henkilökunta on saanut koulutuksen. Käytämme työssämme myös miniversoa, joka on vertaissovittelumalli päiväkoteihin. 

Henkilökuntamme

Marita

Päiväkodinjohtaja Marita on pitkän linjan enkkulainen. Hänen vastuulleen kuuluu päiväkodin pedagogisen ja hallinnollisen johtamisen lisäksi suomenkielinen esiopetus.

Maritalle merkityksellisiä asioita ovat luonto, ympäristö ja eläimet ja hän kuuluukin Joensuun kaupungin varhaiskasvattajien ympäristökasvatustiimiin. Linnunniemen metsät ja rannat ovat hänen mielestään ihan sitä parhainta oppimisympäristöä.

Opiskelu ja lisäkouluttautuminen työn ohessa on Maritalle tärkeää, viimeisimpänä juttuna neuropsykiatrisen valmentajan opinnot.

Trish

Trish on meidän englanninkielen opettajamme, hän on ollut Enkussa vuodesta 2012 lähtien. Hän valmistui opettajaksi Kanadassa vuonna 2001, jonka jälkeen hän työskenteli Kiinassa 11 vuoden ajan. Kiinassa ja Hong Kongissa työskennellessään hän ystävystyi eri maista tulevien ihmisten kanssa ja tämän kokemuksen myötä hänellä on laaja ymmärrys eri kulttuureista. Trish nauttii matkustamisesta, valokuvauksesta, lenkkeilystä, leipomista ja lukemisesta. Aina kun mahdollista, hän pyrkii hyödyntämään näitä opetuksessaaan.

Niina

Niina on lähihoitaja (lasten- ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma opinnot). Niinan työ on monipuolista lasten hoitotyötä ja avustamista leikkikoulun arjessa. Lasten ohjauksen lisäksi Niina huolehtii keittiötöistä. Askartelu-liikunta-musiikkituokiot ovat mukavia. Talvisin Niina ohjaa lapsille muumihiihtokoulua.

Anne

Anne on lähihoitaja ja työskennellyt Enkussa 2006 vuodesta lähtien. Eläinrakas Anne on musikaalinen. Valokuvaus ja elokuvat ovat myös sydäntä lähellä.

 

Lasten suusta kuulee monesti, että "Anne hassuttelee" tai "Kerro Anne taas hassuja juttuja"- kertonee myös Annen huumorintajusta ja kyvystä heittäytyä lasten maailmaan.

bottom of page